8.04.2008 г., 13:37 ч.

Другите 

  Поезия » Любовна
720 0 8

        

 

      "Расскажи мне, скольких ты ласкала?
       Сколько рук ты помнишь? Сколько губ?"

                                              Сергей Есенин

 

 

 


"И много други" -
жалко, че са много,
защото означава рутина.
А рутината в любовта,
ей богу,
родее се със степен на вина.
И много съм виновен!
Но отровно,
едно змийче у мен оголва зъб:
едва ли ти
по-малко си виновна,
щом си посрещаш гостите по гръб.
А след чудесната
раздумка с Ерос
    
ако ми кажеш, че съм още бос -
това е само
степен на доверие.

А любовта
е страшно друг
въпрос.

 

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??