15.05.2007 г., 15:15 ч.

Друго е... 

  Поезия
1163 0 11

ДРУГО Е, когато те обича
някой мил, макар и отдалеч...
Всичко ти изглежда по-красиво,
дори пътят да е пак нелек!

Друго е, когато го очакваш
и надяваш се да дойде пак...
Да го видиш, че ти се усмихва
и прегръща те със топлина...

Друго е, когато си мечтаеш
пак да имате вълшебни дни,
пак в очите му да се изгубваш
и в Вселената да сте сами...

Друго е... макар че ти се иска
той понякога да бъде тук,
но разбираш, че е невъзможно
в този миг от Вечността...

Често ти дори не МОЖЕШ
да съзнаваш, че мечтае отдалеч,
че измъчва се и търси начин
да достига повече до теб...

Но остава си магията, туй "друго",
тази връзка между двете ви души...
Сякаш става по-неразрушима
и на чудо се надяваш ти!


14.05.2007г.

© Гергина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??