3.05.2014 г., 12:34 ч.

ДСХ 1 

  Поезия » Гражданска
618 0 1

                        В памет на г-н К. Титанов

 

                                             Минаха години

                        и умряха няколко дузини

                        Санитарките - крадливи,

                         а сестрите - мързеливи.

                            Директорката - зла,

                                  надебеля.


                            Наште хора бедни,

                          искат само честност!

                          Броят си стотинките

                               и пресмятат си

                                   годинките...


                        И домуващите се събират

                                    недоволни,

                            лозунги скандират:

                        - Ей, социалните лисици

                       искаме месо, пържоли, пици!

                   

                               Диетичната сестра

                                      да си го завре

                                          в ....!?

                                     менюто де...


                                   Има и портиери

                           правят се на бултериери.


                                  В крайна сметка

                                     в светъл час

                             ще има справедливост

                                         и за нас.

                                    Още сме живи

                                и сме част от вас.

                     

        Тези хора са истински, това са нашите майки

         и бащи. Те са още там и мнозина искат да

         ги наследят и после да забравят.     

© ДАНИЕЛА Грензовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??