15.04.2017 г., 8:30 ч.

Думите ти 

  Поезия » Друга
223 1 1

Думите ти
не могат да бъдат котва,
нито дом.
Те са един балон,
който трябва пусна
да литне празен в простора.
Всъщност
празни думи няма,
има празни хора.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всъщност си права. Поздрави и честито възкресение!
Предложения
: ??:??