8.08.2010 г., 13:19 ч.

Дуо 

  Поезия
678 0 15

 

 

Душата ми -

малка,

мъничка,

в мидената

черупка

на времето

свита,

забравила

себе си -

в мен е сбрала,

на света

най-нежната

сила...

 

Душата ми -

безкрайна,

безмерна,

разпъната

по цялата

вселена -

крещи

и светове

превзема,

изпълнена

с теб...

 

 

 

март 2010, Бургас


www.spiritofburgas.web244.com

 

 

 

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??