9.06.2008 г., 20:03 ч.

Дупки 

  Поезия » Пародии
772 0 12





Геврек и донат

 

спорили за дупките си:

 

   - Моята е по-голяма!

 

   - Моята по-кръгла!

 

   - Моята е пържена!

 

   - А моята варена!

 

„ХРУС...”

 

   - Ха, ха, ти нямаш вече дупка,

 

     защото си нахапан!

 

„МЛЯС...”

 

   - Хи, хи, ти нямаш също вече! -

 

 гевречето отрече.

 

Дупките загиващи,

 

с неприкрито изненадан

 

и ужасено непримирим,

 

писклив двуглас

 

отчаяно им промълвили:

 

   - А бяхме толкова надути,

 

     оформено по-важни,

 

     от консистенцията на продукта...

 

   - Дупките сме нещото,

 

    което ви издува,

 

    самочувствие ви дава

 

    да се пъчите в забрава

 

    и като балон изчезва,

 

    когато кръцнат ви със зъби

 

    като за проверка

 

    на златото в монета.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЧАР.

за тези

които не чувствуват

въздуха в себе си

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??