28.01.2018 г., 20:43 ч.

Душа 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
503 0 2

Разум пълен с надежда, чака.

Падение ли пак ще бъде туй?

Кажи душа, ще се покажеш ли наяве?

Питам, този път какво ще стане с нас?

 

Думи, оковани, жадно се бунтуват.

Затвор на чувства сгушен в храсталак мъглив.

Страхът е тази безпощадна стража.

Кажи душа какво ще стане с нас?

 

Шев от стара рана прокървя.

Спомени ранени се прокрадват.

Болката за гърлото те стиска, забранява да си уязвима.

Но кажи душа, какво ще стане този път с нас? 

© Frea Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти за красивите думи
  • Страховете пречат на душата, да разцъфти ида покаже най-красивото от себе си, Гале. Нека твоята, не се бои, а да твори, да грее и да носи светлина!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??