Разум пълен с надежда, чака.
Падение ли пак ще бъде туй?
Кажи душа, ще се покажеш ли наяве?
Питам, този път какво ще стане с нас?
Думи, оковани, жадно се бунтуват.
Затвор на чувства сгушен в храсталак мъглив.
Страхът е тази безпощадна стража.
Кажи душа какво ще стане с нас?
Шев от стара рана прокървя.
Спомени ранени се прокрадват.
Болката за гърлото те стиска, забранява да си уязвима.
Но кажи душа, какво ще стане този път с нас?
© Frea All rights reserved.