5.08.2007 г., 11:23 ч.

Душа 

  Поезия
626 0 3

По колкото и пътища да бродя

и в колкото и градове да спирам,

по улиците все самичка ходя

и тебе аз така и не намирам.

 

Къде си, моя мъничка душице,

къде и ти самичка скиташ?

Че зная, крехка си като мушица,

а все крила над пламъците сплиташ.

 

И май оказа се, че аз съм слаба,

щом ти в сърцето не гориш.

Оказа се, че нищо съм без тебе, драга,

                                             щом няма те с крила да ме дариш.

© Преслава Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??