12.06.2012 г., 14:57 ч.

Душа 

  Поезия » Гражданска
525 0 1

Душата ми е лист откъснат

със думите невписани до края,

душата ми е цвят разпръснат

в палитра на художника от рая.

 

Душата ми е път далечен,

по свойски чуден, бурен, на мечтател,

душата ми е порив вечен

със пулса на добър приятел.

 

Душата ми е лъч неземен,

дарява обич, с нежност те поглъща,

душата ми е скок екстремен

за болката, в усмивка я превръща!

© Красимир Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??