Jun 12, 2012, 2:57 PM

Душа 

  Poetry » Civilian
532 0 1

Душата ми е лист откъснат

със думите невписани до края,

душата ми е цвят разпръснат

в палитра на художника от рая.

 

Душата ми е път далечен,

по свойски чуден, бурен, на мечтател,

душата ми е порив вечен

със пулса на добър приятел.

 

Душата ми е лъч неземен,

дарява обич, с нежност те поглъща,

душата ми е скок екстремен

за болката, в усмивка я превръща!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??