7.07.2017 г., 17:59 ч.

Душата една е 

  Поезия
355 1 0

Защото в живота все е така –

чувстваш се ранéн дори от дъжда.

Душата ти нещо все я раздира,

сърцето ти нежно, някой го убива.

Ръце им протягаш – чупят ги все.

Сърцето си даваш, с любов ги даряваш,

а с отрова връщат ти те.

Крехка, ранима – душата една е, 

в замяна я даваш и дяволът знае.

Откупува я кротко и тихо,

а после убива я бавно, но диво...

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??