21.08.2010 г., 13:41 ч.

Душата ти 

  Поезия » Любовна
774 0 0

Душата ти е вече омърсена,
чистилище не мога да съм аз...
и твоята любов е покварена,
и как ли да открия в тебе страст???

Отдавна  тя във теб не съществува,
живееш машинално даже ти...
сърцето ти нали преболедува...
и грешките изкупи си, нали?!

Но моят свят от обич има нужда,
разбирам, че за нея беден си!!!
Прости, че както другите съм чужда...
забравил да живееш вече ти...

Душата ти е вече омърсена...

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??