4.09.2019 г., 21:52 ч.

Душевен студ 

  Поезия » Любовна
447 1 1

Душевен Студ

 

Отивам при снежното поле навън.

Не помня,

                  не виждам.

Като във сън

Вървя сред увехнали цветя

Замръзнали и мъртви под снега.


 

Мисля си сега

Колко студен и тъжен

е живота беден

Като снега

                   пуст и леден

Без Нея – само мрак

                                      и болка

                                                     и студ

Леденея

Няма радост

                        в отмора,

                                         наука

                                                   и труд


 

Само студ.

                     Душевен студ.

© Леденпламък Леденпламък Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??