19.04.2016 г., 7:52 ч.

Душевна измамност 

  Поезия » Любовна
294 0 2

Запя в небе. Ти с песен ме погали.
И ти - дете. И аз - невръстно, малко.

 

Изгря от сън. В мен слънцето рисуваш.
С вълшебен звън. От нежност ли съм влюбен.

 

Нима си дух. Щом светиш и в деня ми.
Сега си с друг. Така от обич ли си тръгна.

 

Запя в небе. Ти с песен ме погали.
Къде си днес. Душевна си измамност!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??