19.07.2011 г., 23:10 ч.

Душевни брегове 

  Поезия » Друга
763 0 30

Този бряг си е мой,

само той ми остана,

тук намирам покой

след цунами Измама.

 

Преди много летà

бях на гости във Рая,

исках Рай с две слънца,

златни ябълки в пáя.

 

В Ада всички добри,

махат с бели опашки,

имам снимка дори,

аз и Юда по прашки.

 

Този бряг си е мой,

тук душата ме чака,

Адам пак е герой,

Юда с друга се щрака.

 

 

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??