Докоснах те, но знай, не е небрежност,
той, всеки допир е взаимодействие.
Вселенският копнеж таи безбрежност –
възвишеност пронизва чрез въздействие.
И нека да ни води само чувството,
усещането, воплите на страстите.
Поспри за миг, долавяш ли изкуството,
душите ни трептят, това е щастие!
© Данаил Таков Всички права запазени