30.08.2009 г., 11:46 ч.

Два гълъба във две зеници 

  Поезия » Бели стихове
1517 0 17

                                            Провокирано от "Тежко бездумие" на

                                            Весела Йосифова!

                         

                                  http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=182878

 

 




Два гълъба

във две зеници

скътани са

за последно,

а във човките -

трошици

от мойте Вяра и Надежда!

 

Две пера

във двете длани.

Две сълзи

в очите.

Шепа спомени събрани

вечно ще ми топлят дните...

 

 

29.08.2009 год.

 


 

© Емануела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??