16.01.2008 г., 9:27 ч.

Два реда сълзи... 

  Поезия » Друга
658 0 25
 

 

Два реда сълзи...

и усмивка...

А какво ли стоеше

зад тях?

Филмът свърши,

букви редеше...

Жалко,

тъй не разбрах...

Но остана

у мене лика му

с два реда

едри сълзи...

Кой е казал,

„не бива

да плачат"?

Тъй красиви

са тези сълзи...

И във здрача

омаен да сещаш

ускорения пулс

на нощта...

и с усмивка

стаена

да срещаш...

двата реда

сълзи...

на мъжа...

 

11.01.2008

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??