7.01.2010 г., 18:11 ч.

Двама... 

  Поезия » Любовна
672 0 0

На две сърцето ми е разделено,

да обича теб, но и него…

За двама то бие, страда и копнее,

макар да знае, че е грешно,

че един то трябва да избере…

А ти си толкова мил и нежен,

а той е секси, без площаден.

А как сърцето ми да избере,

единият е като нощ прекрасна,

а другият е слънцето над мен…

Очите ми пълнят се със сълзи,

защото не мога един да избера,

за мене те са двата свята,

за мене те са любовта…

© Жулиета Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??