24.08.2015 г., 21:12 ч.

Две миниатюри 

  Поезия » Друга
264 0 1

 

                                      * * *

                                      Всяка болка е кацане

                                      на ръба на сърцето.

                                      Малък взрив във вселената

                                      за тъжни поети. 

                                      Многократно зачеркната

                                      и раздрала небето...

 

                                      * * *

                                      Три пъти изкипя денят.

                                      Избистри се.

                                      Щурците,

                                      светулките

                                      и хората

                                      смесват свойте гласове и аури.

                                      Безвремие...

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??