21.06.2010 г., 15:59 ч.

Две прегръдки и един сън 

  Поезия
468 0 4

Приютих

една мечта,

която

някой

беше захвърлил,

защото

му била

ненужна...

 

 

* * * * * * * * * *

 

Прегърнах

тишината -

исках

себе си

да открия,

а намерих

теб.

 

* * * * * * * * * *

 

Мисълта,

оплодена

с мечта,

бавно

топи съня

на  снега -

предпролетно.

 

 

 

 

 

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??