21.04.2009 г., 12:52 ч.

Две слова 

  Поезия » Любовна
715 0 9

Две слова

Не зная къде, кога и как
вселената ще ни събере,
но и на последния среднощен влак,
при тебе ще ме доведе.

Сега съдбата трудна
прегръщам я без страх,
че зная - скоро ще те целуна,
в кристал вълшебен го видях.

Ще те целуна, ще те погаля
и изморен от фалшива суета,
нещо вярно ще ти кажа:
Две кратки искрени слова!

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??