4.07.2012 г., 13:01 ч.

Две влюбени до лудост 

  Поезия » Любовна
867 0 4

 

Дъждът разказа ми за ехото 

от твойте стъпки калдъръмени.

След  туй сълзите ми потекоха...

след спомените  още сънени.


Не вярвах, че ще мога  след това

крилете си да вдигна и  поема 

без страх към огнената синева,

помолила ме ласка да си  взема.


Две влюбени до лудост, две  очи... 

и нежна в мен е Лунната  соната.

На път си тръгнал сам, не те боли, 

след тебе ще остане пак  следата.

 

06.06.2012г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??