8.06.2012 г., 13:56 ч.

Движение 

  Поезия » Друга
379 0 0

Движение

 

Нощ - огромно огнено кълбо,

движение, звезди и небеса,

самотна мисъл,

вярваща в една несбъдната мечта.

 

На времето отронило с въздишка,

понякога топла и добра - единствен спомен.

Мисли обхващат умореното ми тяло,

буря надига се в него, като жар.

 

Миг, едва ли тъй прекрасен,

усетил, дошъл с дързостта,

да побере вкаменената ми мисъл,

която при мен дошла е.

 

Цяла слята съм с нея

и с великото движение небесно

аз, родената в нощта,

на деня солената магия ще изпия!

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??