Движение и Свобода
С делата си Ботев и Левски
и всичките спътници редом със тях,
вървиме бодро и пееме песни
и мечтаем за техния свят!
И ето - наближаваме с тяхната песен,
за свят без сълзи, без болка и страх,
и взимаме цвете,
откъснато с нежност,
и с радост в сърцето крачиме пак!
© Виктор Всички права запазени