30.12.2019 г., 19:10 ч.

Дядо Коледа върни се 

  Поезия » Авторска песен
557 0 0

Снощи някой е минал,

с шейна по снежния път.

Снощи някой е пръснал

подаръци детски накуп.

 

Топка, шалче червено,

влакче и ново сметалце.

Кукла с шапка зелена,

пухен мечо и одеалце.

 

Припев:

 

Дядо Коледа, върни се!

Дядо Коледа, поспри!

Знам шейната ти тежи,

но те чакат детските очи!

 

Шаро топката си взе,

Котьо в шалчето се сви!

Плъхчо куклата прибра,

Мечо, Вълчо го отвлече...

 

Припев:

 

Дядо Коледа, върни се!

Дядо Коледа, поспри!

Знам шейната ти тежи,

но те чакат детските очи!

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??