26.01.2023 г., 21:37 ч.

"Дяволчета" 

  Поезия » Философска
181 0 0

Дяволчетата почиват.

Дяволчетата ги няма.

Ала в рая е фалшиво.

Аз съм равновесно-няма.

Равновесието ми ме плаши. 

Всъщност май, не съм и жива.

Дяволчета, искам да съм ваша.

Дяволчета мои, не почивайте.

                           05.05.1994г.

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??