Дяволчетата почиват.
Дяволчетата ги няма.
Ала в рая е фалшиво.
Аз съм равновесно-няма.
Равновесието ми ме плаши.
Всъщност май, не съм и жива.
Дяволчета, искам да съм ваша.
Дяволчета мои, не почивайте.
05.05.1994г.
© Веси Филипова All rights reserved.