15.07.2012 г., 7:48 ч.

Дяволска молитва 

  Поезия » Философска
723 0 4

Дяволска молитва

 

По дяволите, хубав е Живота!..

 

Светът е дяволски красив...

Упойва страшно, дявол да го вземе,

изгарящото чувство, че си жив!..

... И ако някъде една Душа те чака,

и ако някой, някъде за теб

застлал постеля е с любов във мрака-

готов си и на Дявола обет

за вярност да дадеш,

от тук нататък!..

 

д-р Коста   Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??