Jul 15, 2012, 7:48 AM

Дяволска молитва 

  Poetry » Phylosophy
777 0 4

Дяволска молитва

 

По дяволите, хубав е Живота!..

 

Светът е дяволски красив...

Упойва страшно, дявол да го вземе,

изгарящото чувство, че си жив!..

... И ако някъде една Душа те чака,

и ако някой, някъде за теб

застлал постеля е с любов във мрака-

готов си и на Дявола обет

за вярност да дадеш,

от тук нататък!..

 

д-р Коста   Качев

© Коста Качев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??