8.11.2007 г., 12:35 ч.

Дъгови палитри (Недъгаво poetry) 

  Поезия » Еротична
1172 0 10
На моята Мишел

Пъстрена палитрено душата ти.
Багрена със пролетни бои.

Люляково-сливен ароматът ти
лее се във похотни мечти.

Шарено с кокосово сърцето ти.
Жарещото с розова любов.

Карам се насън да съм където си.
След дъжда светът е вече нов.

След дъжда във облачно разсейване
слънцето покаяно изгря.

Сплетохме ръце и се обрекохме
в пъстро слънцесливане с дъга.


© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??