17.11.2011 г., 11:50 ч.

Дъждовни миниатюри 

  Поезия » Пейзажна
601 0 4

 

 

 

ДЪЖДОВНИ МИНИАТЮРИ

 

Разплетени клони
протяжно извиват
ръцете си грациозни
към моя прозорец - 
чакат прегръдка.           

~ ~ ~ 

Нощната градина
спомени извиква
за смълчани пейки,
в кръг наредени
около призрачно езеро,
в което лилиите спят ...

~ ~ ~
     
Дъждовен следобед.
По ситния пясък,
отпечатващ стъпките,
попиват сълзите
на отминалата любов...       


22 март 2011г



 

© Хрис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??