1.09.2007 г., 23:01 ч.

Дъждовно 

  Поезия » Гражданска
1361 0 20
 

Ама как пък не се наваля!

Кой обиди горкото небе, че

свойте сълзи то цял ден не спря.

Колко скръб от очите изтече!

Притъмняло, само, през глава

се зави с мрачни облаци тежки.

Дъжд пречистващ ли беше това,

или бич бе - за нашите грешки?


*************************

Боже, толкова ли ни намрази?

Лудите защо се размножиха?

Ако някога с потоп си ни наказал,

днес ела и вересиите вземи си.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??