16.07.2022 г., 7:09 ч.  

Дъждът ме научи така 

  Поезия » Свободен стих
330 1 3

когато сълзите

се губят в дъжда

и сливат се капки

по лицето ми обляно

 

тогава аз мога

да плача с усмивка 

от сърцето реката горчива

руква без да я видиш

и не спира дъждът във очите ми

затова погледни ме

 

когато дъждът спре

ще ме няма

за да не виждаш сълзите

от мъката скрита

нагнетенa

със болка изваяна

 

аз вече мога

да плача без сълзи

дъждът ме научи така

 

 

 

 

 

 

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??