Дълго вземам решения...
Търся отговори,
говоря глупости,
ей така...
за оправдание...
Дълго ме чакат да ида оттатък,
където изгрява утрото.
Дълго ме вика вятърът,
но на мен ми е по-лесно
на завет...
Сякаш ще живея колкото си искам...
Сякаш имам време...
Боже!
Колко пропуснати шансове
за премиери!!!
© Руми Бакърджиева Всички права запазени
за премиери!!!
Просто... чудесен!