Щурче - самото име ни говори (всъщност пее)
за влюбени, полянки, лунен бриз...
В красивите ни спомени и то живее -
Най-малкият и милият певец-артист.
Е, бе романтика и бе, каквото бе!
От скоро гледат се нещата по-практично!
Какви полянки, влюбени, небе?
Щурче, ще извиняваш, нищо лично,
но времето ти на звезда изтече!
Или по-точно в друг раздел си, разбери -
Романтика, две чаши вино, пак е вечер,
цигулка, ресторант, меню... а в него, ти...
04.03.2023.
© Георги Каменов Всички права запазени
Петя, с запетая, без запетая, резултатът е ясен... и е в чинията...
Благодаря сърдечно и на двама ви.