2.07.2006 г., 11:41 ч.

*Е*Л*А* 

  Поезия
1031 0 8

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Ела...


E
ла... и ме прегърни,

усети как тялото ми тръпне за теб,

ела... и ме докосни,

плъзни по кожата ми късче лед.

 

Ела... бъди безкрайно нежен

или пък мъничко лош,

гледай ме с поглед предизвикателно тъжен,

моли ме за още и още любов.

 

 

Завладей ме с влажни устни,

проучи всяка част от мен,

със сметана и ягоди вкусни,

покрий моят бронзов тен.

 

 

От страст дери ме до болка...

нека останат горещи следи,

нека тази нощ е незабравима и дълга,

обсипана с любов от две слети души.

 

И на сутринта щом очи аз отворя

искам да те видя до мен,

да те целуна и проговоря:

„Добро утро обич, ти си всичко за мен ”.

© Мария Амбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??