25.05.2008 г., 9:34 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
566 0 1

(На Д)

 

На твойто рамо искам да заспивам,

посипала коса от буйни водопади

и тялото ми с твойто да се слива

от нежни чувства, незнаещо прегради.

 

И премаляла, оставам без дихание,

в прегръдките ти сгушена и защитена,

до силното ти тяло с божествено ухание,

от жарките целувки опиянена.

 

На твойто рамо пак да се събуждам,

очите ми със устни да отваряш

и първо твоя лик да виждам,

с ръце и с думи на ме галиш.

© Стефанка Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??