(На Д)
На твойто рамо искам да заспивам,
посипала коса от буйни водопади
и тялото ми с твойто да се слива
от нежни чувства, незнаещо прегради.
И премаляла, оставам без дихание,
в прегръдките ти сгушена и защитена,
до силното ти тяло с божествено ухание,
от жарките целувки опиянена.
На твойто рамо пак да се събуждам,
очите ми със устни да отваряш
и първо твоя лик да виждам,
с ръце и с думи на ме галиш.
© Стефанка Бакалова All rights reserved.
копнеж и любов.Поздрави и прегръдки
от мен!