14.11.2009 г., 12:08 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
449 0 1

Напоследък бях трудно достъпна,

твърде дълго бях сама!

Всеки има личен свят,

в който може да избяга от болката -

но в този свят не може да познае любовта!

Да се ш*бат всички, вярвам само във смъртта,

тя е единственото сигурно нещо, тиха, спокойна...

величествено тайнствена!

 

 

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Все пак има живот преди това и е важно как ще го живееш!
Предложения
: ??:??