20.12.2023 г., 18:22 ч.

***** 

  Поезия » Друга
136 0 1

 

*****

 

Умовете от его се клатят,
от его болят ни сърцата!
Горди очите не плачат!
Плачат само децата...

 

 

 

© El Sense Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??