27.10.2011 г., 15:36 ч.

* * * 

  Поезия
1045 0 12
 

Промъквам се

край сивите си спомени.

Прескачам локвите

на настоящето,

а те –

оголени.

Не е победа да премина суха

тази кал

към розовото неизвестно утре.

Победа ще е да остана цяла,

когато

настоящето се срути...

© Ева Корназова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??