12.01.2020 г., 19:18 ч.

Един 

  Поезия » Любовна, Друга
590 1 0

"Ние се гледахме твърде дълго, за да сме приятели."

(неизвестен)

 

Приятели,

довереници,

съучастници,

сродни (по) души,

носещи в сърцето,

взаимно чувстващи се,

любими,

любовници,

обичащи (се) ...

Ние

сме това, което сме.

 

Един за друг.

Един с друг.

Един в друг.

 

Един.

 

 

2016

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??