14.10.2015 г., 20:13 ч.

Един баща 

  Поезия » Друга
433 0 4

                                         Един баща

 

С радост станах аз баща,

не веднъж а пъти два.

Имам двама сина, две момчета.                                                                                             

на татко те са като две орлета.

 

Красиви, весели братлета

така съдбата отреди,

без мен са, но не са сами.

 

С мисълта за тях лягам и ставам аз

и в мислите ми те са всеки час.

Играят, скачат, викат те при мен

за мен това е ден необикновен.

а после лягат и заспиват сладко.

Всеки може да е баща

но не всеки Татко.

 

Да бъдат здрави и щастливи

това се моля и най-важно е за мен

засмени, весели, игриви

Аз вярвам, че те ще дойдат

при Татко някой ден!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??