Един баща
С радост станах аз баща,
не веднъж а пъти два.
Имам двама сина, две момчета.
на татко те са като две орлета.
Красиви, весели братлета
така съдбата отреди,
без мен са, но не са сами.
С мисълта за тях лягам и ставам аз
и в мислите ми те са всеки час.
Играят, скачат, викат те при мен
за мен това е ден необикновен.
а после лягат и заспиват сладко.
Всеки може да е баща
но не всеки Татко.
Да бъдат здрави и щастливи
това се моля и най-важно е за мен
засмени, весели, игриви
Аз вярвам, че те ще дойдат
при Татко някой ден!
© Валентин Миленов All rights reserved.