19.02.2014 г., 0:00 ч.

Един ден 

  Поезия » Любовна
480 1 0
Един ден.. ще имам смелост да те погледна във очите,
един ден ще съм чиста като роса.
Ще спра да крия в джоба си мечтите,
ще спра да те каня само във съня.

Един ден, незнайно кой,
ще сваля своята гримаса.
Макар да знам, че няма да си мой,
ще разкрия всичко от душата.

Един ден гласът ми ще произнесе твоето име,
ще прозвучи по-нежно и от песента на славея.
Ще доловиш нотка на сбогуване
и олекнала ще полетя към безкрая.

© Миглена Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??