7.07.2016 г., 15:43 ч.

Един ден в живота 

  Поезия » Друга
613 1 3

Днес ми е денят за мразене.
Омразнен ден.
Денят за отказване
и никой няма да бъде простен
и нищо простено
и всичко неопропастено
ще опропастя
ще изкривя.
Ще обърна всички понятия
тялото- карантия
Мислите - епитафия
душата- помия
сърцето - порнография
Трябва да имам такъв ден в живота 
Един единствен
жесток и суров
убийствен...
За да бъдат дните ми - 
Красота и Разум, 
Откровеност и Любов.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??