Jul 7, 2016, 3:43 PM

Един ден в живота 

  Poetry » Other
614 1 3

Днес ми е денят за мразене.
Омразнен ден.
Денят за отказване
и никой няма да бъде простен
и нищо простено
и всичко неопропастено
ще опропастя
ще изкривя.
Ще обърна всички понятия
тялото- карантия
Мислите - епитафия
душата- помия
сърцето - порнография
Трябва да имам такъв ден в живота 
Един единствен
жесток и суров
убийствен...
За да бъдат дните ми - 
Красота и Разум, 
Откровеност и Любов.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??