1.03.2009 г., 10:08 ч.

Един е пътят 

  Поезия » Друга
596 0 1
Един е пътят, 
а дупките са много.
Един живот е,
а каляските отново
много са и все различни...
малки, големи, иронични...
Един е пътят, но
понякога се разклонява...
ту наляво, ту надясно.
Един е пътят ти,
безцветен, тъмен и смирен.
Безкрайни делници,
безкрайни празници
и само спомен
от любов и...
и още нещо
от отминали мечти...

Един е пътят ти
и аз съм в него.
Без заобиколки
търся тишина.
Един-единствен път,
не е един сред многото,
за да те срещне
за последен път с мен...
и със света...

© Катя Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??